Man aangehouden voor steekincident

Man aangehouden voor steekincident

Zaterdagavond vond aan de Rembrandtgalerij een steekincident tussen twee mannen plaats. Later werd bij een woning op het Jordaensplein een man aangehouden. De politie is nog op zoek naar getuigen.

Het incident gebeurde rond 18.35 uur. Het slachtoffer was na het steekincident naar zijn woning aan de Burgemeester Freijterslaan gelopen. De ambulancedienst ontfermde zich over hem en hij werd naar het ziekenhuis gebracht. Rond 20.00 uur werd in het ziekenhuis door agenten een verklaring van het slachtoffer opgenomen.

Politiecellencomplex

De dader was op de vlucht geslagen. Een getuige meldde zich bij de politie. Dankzij zijn aanwijzingen werd rond 20.00 uur een man bij zijn woning aan het Jordaensplein aangehouden. De politie maakte daarbij gebruik van een politiehond. De man werd voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Hij zit nog vast. De politie onderzoekt de toedracht van het incident. Het lijkt erop dat de twee mannen elkaar enigszins kenden.

Politie zoekt aanvullende bewijzen

Ondanks de aanhouding is de politie nog op zoek naar aanvullende bewijzen voor het steekincident. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06-12207006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld altijd bij uw reactie zaaknummer 2019294199.

Heeft u meer informatie?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Bron: Politie.nl
Foto: Pxhere

Facebook34
Twitter
Follow Me
Tweet