Fietsendief aangehouden op Stationsplein Roosendaal

Fietsendief aangehouden op Stationsplein Roosendaal

Rond 00.30 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag is een 30-jarige man uit Roosendaal aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht een fiets te hebben gestolen en een poging daartoe te hebben gedaan bij het station in Roosendaal.

Betrapt tijdens cameratoezicht

Door cameratoezicht werd waargenomen dat er een man opvallend tussen de gestalde fietsen op het Stationsplein rondliep. De man liep plotseling weg met een fiets aan de hand, sprak twee jongemannen aan en gaf de fiets vervolgens aan hun. Agenten zijn naar het Stationsplein gereden en spraken de twee jongens aan. Zij verklaarden dat de man de fiets net aan hen had verkocht voor enkele euro’s. De jongens gaven aan dat zij verder geen problemen wilden, legden een korte verklaring af en deden afstand van de fiets. Hun gegevens zijn genoteerd door de agenten. De herkomst van de fiets zal worden onderzocht door de politie. Mocht u uw fiets missen van het Stationsplein, doe dan aangifte.

Toen de man een poging deed om een tweede fiets te stelen werd hij aangesproken door de politie. Hij is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex waar hij zal worden gehoord.

Bron: Politie.nl
Foto: Pixabay

Facebook34
Twitter
Follow Me
Tweet