Laatste nieuws:
Duo gearresteerd na bedreiging met vuurwapen

Duo gearresteerd na bedreiging met vuurwapen

Op de Bandeliersberg hield de politie zaterdagmorgen vroeg een man en een vrouw aan na een melding dat was geschoten. In een woning werd een geladen pistool gevonden.

Het incident gebeurde rond 1.15 uur. Diverse politie-eenheden gingen naar de Bandeliersberg en onderzochten wat was gebeurd. Hieruit bleek dat rond middernacht op de Van Goghlaan een automobilist tegen een geparkeerde auto was gereden. Later was hierdoor bij een woning aan de Bandeliersberg ruzie ontstaan, waarbij met een vuurwapen was gedreigd.

Drugs

De politie trof op straat de auto’s aan, die ruim een uur eerder op de Van Goghlaan bij de aanrijding betrokken waren geweest. Een 20-jarige man uit Roosendaal vertelde dat zojuist op hem was geschoten. Hij was niet gewond. In de auto, die was aangereden, trof de politie wat cocaïne en hennep aan. Uit de woning kwam een man aangelopen, die vertelde dat hij de bestuurder van deze auto was geweest. Hij werd aangehouden. Het gaat om een 27-jarige man uit Roosendaal.

Pistool

Omdat deze man mogelijk geschoten zou hebben, werd een onderzoek in de woning ingesteld. Hierbij werd een geladen pistool gevonden. Deze werd in beslag genomen. In de woning werd tevens een 28-jarige vrouw uit Roosendaal aangehouden. Het tweetal werd voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Zij zitten nog vast en worden zaterdag verhoord. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd.

Bron: Politie.nl
Foto: Pixabay