Laatste nieuws:

Autotreffen VW Audi Groep bij café Rex

Zondag was de meat & greet van VW Audi Groep bij café Rex. De ‘meat’ slaat op de barbecue die gemaakt was in de motorruimte van een Volkswagen.

163 Meat en Greet - Autotreffen Volkswagen Audi Groep VAG - Rex 2019 - (c) Noordernieuws.be - HDB_7978

Het was het zesde autotreffen van VW Audi Groep bij café Rex, begonnen in het jaar dat Gert Raijmaekers het café overnam. “We zaten hier als groep vaak aan de toog”, vertelt Werner Hertogs. “We reden regelmatig naar autotreffen in België, Nederland en Duitsland. Op een gegeven moment dachten we: ‘waarom doen we het zelf niet?’ We hadden het er met Gert over en die was meteen mee!”

168 Meat en Greet - Autotreffen Volkswagen Audi Groep VAG - Rex 2019 - (c) Noordernieuws.be - HDB_7983
‘Kever’ uit 1956

Er komen jaarlijks veel auto’s naar het treffen van de VW Audi Groep, soms wel 75, maar helaas waren het er gisteren minder vanwege het slechte weer. Zo’n 35 auto’s van de meest uiteenlopende leeftijden waren er te bewonderen. De oudste was een ‘kever’ uit 1956 en de nieuwste een Golf GTI uit 2014. Gert en zijn zoontjes werden getrakteerd op een ritje in een oldtimer Mercedes, geen VW of Audi, maar wel een prachtige auto!

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook32
Twitter
Follow Me
Tweet