Laatste nieuws:
Winterroute Actief Noord supergezellig afgesloten in Essen-

Winterroute Actief Noord supergezellig afgesloten in Essen

Zaterdag 23 december heeft Actief Noord hun 4de editie van de Winterroute in schoonheid afgesloten in de gemeente Essen.

Veel toeschouwers

De twee verlichte praalwagens vertrokken om 19:00 aan de firma Gazonaanleg Koen Willemsen en reden hierna een traject af doorheen enkele straten van de gemeente. Het was opvallend hoeveel inwoners er langs het traject van de twee lichtwagens stonden te wachten!

Uitgebreide stop in Essen

Tijdens hun tocht namen ze ook, zoals de afgelopen edities, een uitgebreide stop in de Nieuwe Heikant met Zwanenblok, waar Actief Noord in samenwerking met Silvio Van Oevelen, een Kerstbar organiseerden. Iedereen was er welkom tussen 19:00 en 22:00 om gezellig te vertoeven met buurtbewoners. Je kon er een kerstbier, glühwein of schnaps drinken aan een knisperend vuur met honderden kerstlichtjes op de achtergrond. Het was heel gezellig op de stop en met meer dan 50 personen was de Kerstsfeer er al echt te vinden! Bij de Kerstbar kon je ook de Kerstman spotten en een foto nemen samen met hem bij één van de wagens.

Winterroute Actief Noord supergezellig afgesloten in Essen10

Laatste Winterroute 4de editie

Gisteren reden ze dus de laatste Winterroute van hun 4de editie. Ze reden dit jaar met hun wagen op zaterdag 9 december doorheen de gemeente Wuustwezel, waar ze een gezellige stop hadden in de Kochdreef. Op zaterdag 23 december reden ze dus doorheen de gemeente Essen met de genoemde gezellige stop in het Zwanenblok en zo zit hun 4de editie er voor dit jaar erop.

Speciale dank

Actief Noord wil nog een speciale dank uitbrengen aan de volgende personen en vereniging, namelijk:
-Vereniging de Lichttorens om het meerijden met hun lichtwagen. Door hun was onze optocht iets groter en kon je langer genieten van onze wagens.
-Ellen Van Gheem voor het organiseren van de stop in Wuustwezel. Door Ellen konden de mensen ook dit jaar opnieuw genieten van een gezellige avond.
-Silvio Van Oevelen en Ilse Ceulemans voor het organiseren van de kerstbar in Essen. Door Silvio en Ilse konden ook de mensen in Essen en daarbuiten genieten van een gezellige avond.
-Bart Geven, Stefan Cuypers & Tijs Cuypers voor het begeleiden van onze wagen. Tony Van Endert voor het trekken van onze lichtwagen.
-Bjorn Van Endert (18) van Actief Noord wil ook Thimo Geven (15) erg bedanken om de lichtwagen mee op te bouwen en er telkens bij te zijn!

Komt er een 5de editie?

Zo zit de 4de editie erop en komt er een 5de editie of niet? In het begin was aangekondigd dat het bij 4 edities blijft, maar wie weet zijn we in 2024 terug met een 5de editie!

Actief Noord wilt iedereen nog Fijne feestdagen toewensen en een gezond 2024!!

Beeldmateriaal: Actief Noord, Silvio Van Oevelen

BVE

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook61
Twitter
Follow Me
Tweet