Laatste nieuws:
Verrassend tweede concert van nieuw gevormd koor Escanto

Verrassend tweede concert van nieuw gevormd koor Escanto

Wellekome was een verrassend tweede concert van het nieuw gevormde koor Escanto uit Essen.

Gezellige concerthal

Het koor had de Sint Jan Baptistkerk in Essen-Wildert omgetoverd tot een gezellige concerthal. Een groot opgebouwd podium, prachtige verlichting en decoratie gaven net dat tikkeltje meer aan het concert, dat met kerstmuziek uit musicals en carols was opgebouwd.

Mooi geheel

Met 62 zangers en vier muzikanten werd onder leiding van Bart Van Casteren een mooi geheel gebracht. Een schot in de roos was ook de samenzang, waar het koor letterlijk het publiek omarmde om zo samen met hen oude traditionele kerstliederen de kerk te laten vullen. Na de inspanningen van repetitie en opbouw werd het koor bedankt door een uitbundig applaus waarbij stemmig werd afgesloten met het gekende ‘It’s beginning to look like Christmas. Na het concert werd de bezoekers een drankje aangeboden in Den Baptist. ‘

Gloria Vivaldi

Wellekome ook op 8 en 9 juni 2024 wanneer het koor het publiek zal vergasten op een concert rond het Gloria van Vivaldi en je komt ze zeker nog tegen tijdens hun jaarlijkse Driekoningenzingen. Tot ziens en Wellekome op het volgende concert!

LK

Facebook11
Twitter
Follow Me
Tweet