Laatste nieuws:
Het is bijna zover... Winterroute Actief Noord 2023
©Archief Actief Noord

Het is bijna zover… Winterroute Actief Noord 2023

Op zaterdag 9 december legt Actief Noord de eerste Winterroute af doorheen de gemeente Wuustwezel.

Het is bijna zover... Winterroute Actief Noord 2023 3
Archief Actief Noord
Wagen van vereniging de Lichttorens

Het zal ook de laatste keer zijn dat ze met hun wagen doorheen de gemeente rijden en daarom hebben ze hiervoor nog een extraatje. Met de Winterroute dit jaar zullen ze niet met één wagen rijden maar met meerdere wagens. Zo zal er een wagen van vereniging de Lichttorens van de Lichtstoet in Wuustwezel ook mee op pad gaan en zijn ze nog aan het regelen dat er een fanfare mee kan. Door dit erbij te nemen wil Actief Noord zijn laatste editie in schoonheid afsluiten.

Het is bijna zover... Winterroute Actief Noord 2023 4
(deel van de wagen van de Lichttorens) © Wezelopdefoto.be
Traject Wuustwezel

Hieronder vind je het traject dat ze zullen afleggen
-Vertrek 19:00 Martendijk t.h.v. Hyundai garage, vervolgens gaa de route via Bredabaan, Grotstraat, Oude Baan, Kerkplaats, Theo-Verellenlaan, Bredabaan, Bosduinstraat, Oude Baan, Kochdreef, Bredabaan, Dorpsstraat, Gildenlaan, Kloosterstraat, Bredabaan, Loenhoutse Steenweg, Wuustwezelseweg, Oud-Dorpsstraat, Hoogstraatseweg, Wuustwezelseweg, Loenhoutse Steenweg, Bredabaan.
-Aankomst 22:30 Martendijk t.h.v. Hyundai garage
Tijdens de route zullen ze een stop nemen in de Kochdreef, waar ze een buurtfeest organiseren met de komst van Actief Noord rond 19:45, vertrek tegen 20:45.

Het is bijna zover... Winterroute Actief Noord 2023 5

Essen

Buiten Wuustwezel komen ze met de Winterroute op zaterdag 23 december ook nog in de gemeente Essen, deze route zal binnenkort nog doorgestuurd worden. Naast de Winterroutes is Actief Noord ook gevraagd om met de lichtwagen op de kerstmarkt van Vakantiedomein De Nieuwe Berk te Essen te staan. De wagen zal dus ook op zondag 17 december tussen 10:00 en 16:00 daar te bezichtigen zijn.

BVE

Facebook35
Twitter
Follow Me
Tweet