Laatste nieuws:
Bjorn en Tijs organiseren Winterroutes

Bjorn en Tijs organiseren Winterroutes

We komen weer dichter bij de winterperiode. Ook dit jaar zullen Bjorn en Tijs van Facebook, Instagram en het Youtube kanaal ‘Actief Noord’, Winterroutes organiseren door de gemeenten Wuustwezel, Kalmthout, Stabroek en Essen. Om dit jaar hun routes te realiseren krijgen ze de hulp van Thimo Geven uit Wuustwezel.

Dit jaar pakken ze groots uit en gaan ze nog een stap verder dan vorig jaar. Dit jaar zullen ze hun fiets en fietskar ombouwen tot een prachtige lichtwagen (een slee die getrokken wordt door een rendier), die bekleed is met 100 meter LED-strips goed voor 1500 lichtjes!

Bjorn en Tijs organiseren Winterroutes2
Bjorn en Tijs vorig jaar in Heikant, Essen
Smile op het gezicht toveren

Ze gaan niet meer op pad om op zoek te gaan naar verlichte huizen, maar om de inwoners van de betrokken gemeenten een smile op het gezicht te toveren en de gemeenten op te fleuren.

Bjorn en Tijs organiseren Winterroutes3
Bjorn en Tijs vorig jaar in Heikant, Essen
Feest slee

Dit jaar zullen ze op zaterdag 12 november ook deelnemen aan de Lichtstoet in Wuustwezel en tussen de grote lichtwagens rijden als animatie. Om neutraal te blijven met de winterse sfeer en Sinterklaas, zullen ze hun slee en rendier de naam ‘Feest slee’ geven, die uitgerust is met feestverlichting en feestliedjes van Sinterklaas.

Binnenkort wordt er meer informatie bekend gemaakt met praktische info en de routes.
Foto’s: Bjorn Van Endert

BVE

Facebook17
Twitter
Follow Me
Tweet