Laatste nieuws:
Ga jij het team van Actief Noord versterken

Ga jij het team van Actief Noord versterken?

Actief Noord is al enkele jaren bezig met het in beeld brengen van activiteiten in de regio en het organiseren van evenementen.

Bedankt Tijs!

Ondertussen zijn ze vier jaar bezig en blijven ze nog verder doen! Enkele weken geleden hebben ze afscheid moeten nemen van Tijs Cuypers (18) uit Stabroek, die samen met Bjorn Van Endert (18 uit Wuustwezel) de groep mee heeft opgericht. Hierbij willen ze Tijs erg bedanken voor zijn inzet en hulp!

Ga jij het team van Actief Noord versterken
Thimo Geven
Medebeheerder

Afgelopen week heeft Bjorn Thimo Geven (15) uit Wuustwezel gevraagd, om medebeheerder te zijn en met succes, want Thimo heeft toegestemd. Dit wil zeggen dat vanaf nu Thimo mee beslist over de media, activiteiten en filmopdrachten.

Ga jij het team van Actief Noord versterken
Bjorn Van Endert
Lichtwagen

“Mijn motivatie voor Actief Noord is eigenlijk heel gewoon”, zegt Thimo. “Ik vind het leuk om met mensen bijeen te komen en Bjorn is een goede vriend van me, dus dat gaat prima samen. We zijn nu ook aan het werk aan onze lichtwagen, samen doen we dat goed.”

Winterroute

“Dit jaar zal er, zoals je kon lezen wat Thimo zei, opnieuw een editie komen van de routes”, vertelt Bjorn. “Het is dit jaar onze vierde editie, daarom hebben we er iets speciaals van gemaakt. Dit jaar niet meer met de fiets en fietskar, maar wel op een aanhangwagen achter de auto! Meer info vind je binnenkort op de sociale media van Actief Noord.

Ga jij het team van Actief Noord versterken
Liesbeth Bollen
Cédric en Jordy

“Buiten Thimo, was Liesbeth Bollen (42) uit Essen er al vanaf het begin bij om te helpen met de activiteiten. Sinds enkele dagen geleden hebben we nog Cédric Sanders (14) en Jordy Croes (17), allebei uit Essen, mogen verwelkomen in ons team. Zij zullen ons bijstaan bij de opbouw en afbraak van activiteiten en helpen tijdens de activiteiten.”

Ga jij het team van Actief Noord versterken
Cédric Sanders
28 oktober

“Omdat Thimo nu medebeheerder is geworden van onze groep, zullen we enkele zaken aanpassen en vernieuwen, zodat we jong en aantrekkelijk blijven! We zijn nu tevens volop bezig om op 28 oktober iets te organiseren, maar wat, dat zeggen we nog even niet. Noteer die datum alvast in je agenda, want het zal leuk worden!”

Ga jij het team van Actief Noord versterken

Kom jij Actief Noord versterken?

Wil jij graag het team van Actief Noord versterken? Dat kan! Je kan er voor kiezen om het team te versterken bij het filmen, helpen bij activiteiten of de sociale media up-to-date houden. Spreekt dit jou aan? Mail dan naar: actiefnoord44@gmail.com

actief-noord.odoo.com
Facebook

BVE

Foto’s: Actief Noord

Facebook12
Twitter
Follow Me
Tweet