Nog twaalf dagen en Actief Noord viert 5-jarig jubileum
Bjorn Van Endert (links) en Thimo Geven

Nog twaalf dagen en Actief Noord viert 5-jarig jubileum

Actief Noord, een vriendengroep die zich inzet voor het in beeld brengen en organiseren van verschillende activiteiten, is verheugd om aan te kondigen dat hun 5-jarig jubileumfeest over twaalf dagen plaatsvindt en wel op zaterdag 16 maart in Zaal Heikant te Essen, waar ze hun mijlpaal vieren met een onvergetelijk feest.

Nog twaalf dagen en Actief Noord viert 5-jarig jubileum

Heerlijke brunch

“We starten de dag met een heerlijke brunch, verzorgd door Bistro Den Bompa”, vertelt Bjorn Van Endert. “Gasten kunnen kiezen uit twee tijdsloten: 10:00 – 12:00 uur of 13:00 – 15:00 uur. Reserveren voor de brunch is mogelijk via onze website actief-noord.odoo.com en kan nog tot vrijdag 8 maart. De kosten bedragen €25 per persoon (€12 voor kinderen onder 12 jaar).”

Nog twaalf dagen en Actief Noord viert 5-jarig jubileum 2

DJ Sydney Ayven

“‘s Avonds zal Zaal Heikant bruisen van de energie wanneer DJ Sydney Ayven de beats laat knallen tijdens onze jubileumparty. Sydney Ayven, bekend van optredens op gerenommeerde festivals zoals Beachweekend, Beir-Total, Sunrise- en Sunsetfestival, Kroonkurkfestival en meer, belooft een onvergetelijke avond vol muziek en dans. Het feest begint om 20:00 en gaat door tot 01:00. Tickets voor de jubileumparty zijn verkrijgbaar via onze website actief-noord.odoo.com of aan de kassa voor slechts €4 per persoon.”

Mis deze kans niet

“Mis deze kans niet om ons 5-jarig jubileum te vieren met een dag vol plezier, lekker eten en geweldige muziek! Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of volg ons op sociale media (onze sociale media kan je terugvinden onderaan).”

Facebook
Instagram
YouTube
actief-noord.odoo.com

Beeldmateriaal: Actief Noord

BVE

Facebook17
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!