Laatste nieuws:
Vijftiende verhalentocht BSBO Wilgenduin

Vijftiende verhalentocht BSBO Wilgenduin

Dit schooljaar organiseert BSBO Wilgenduin voor de vijftiende keer de verhalentocht. De wandeling met verhaal is gebaseerd op het boek ‘De Toermalijn’. Elk groepje krijgt een deel van het verhaal toegewezen en verwerkt dit, brengt dit creatief naar de toeschouwers (vertellend, toneel, poppenkast, schimmenspel, muzikaal…), het kan allemaal.

Verrassing

De wandeling zelf verloopt op het schooldomein, zowel op Wilgenduin als Wilgenkasteel. Bij aanvang krijgen de kinderen een verrassing, die ze tijdens de wandeling en nadien nog kunnen gebruiken. Liefhebbers kunnen voor vertrek ook eerst nog iets knutselen in het thema, dat rond ‘De Toermalijn’ en ‘Verjaardag’ draait. We zijn destijds gestart met 85 bezoekers gedurende de avond en de laatste jaren zijn het er meestal 300-400. We hopen op een talrijk publiek voor onze verjaardagseditie.

Verhaalgroepje

Al onze kinderen, van kleuters tot schoolverlaters, hebben een deel van de taart geknutseld en de grote taart zal te bezichtigen zijn aan het einde van de wandeling! Nieuw in deze editie is een verhaalgroepje dat door enkele enthousiaste leerlingen van onze school gebracht zal worden (onder leiding van enkele collega’s). Ook ons oudercomité is van dienst, zij zorgen voor een drankje voor groot en klein onderweg (inbegrepen in de inkomprijs van slechts 5 euro)

Iets eten of drinken

Iedereen is welkom vanaf 17:00 om al iets te eten of te drinken, zoals frietjes, broodje ei, poffertjes of hot dog aan zeer democratische prijzen. Vanaf 18:00 vertrekt de eerste groep en proberen we om de 5-10 minuten een volgende groep te laten vertrekken. De laatste groep vertrekt om 20:00.

BSBO Wilgenduin doet alvast hun best om er een 15e mooie, spannende, belevende editie van te maken.

Praktisch

Mensen die niet van de school zijn, kunnen zich ook inschrijven via abts.els@skynet.be en ter plaatse cash betalen aan de inkom.
Ook zonder inschrijven is iedereen welkom.
Er is payconiq aanwezig ter hoogte van de drank- en eetstandjes.

Vrijdag 22 maart
Vogelenzangstraat 115 kalmthout

Bron: BSBO Wilgenduin

Facebook34
Twitter
Follow Me
Tweet