Laatste nieuws:
Vlaams Minister van Landbouw Jo Brouns bezoekt Essen

Vlaams Minister van Landbouw Jo Brouns bezoekt Essen

De inwoners van Essen en omstreken krijgen een unieke kans om in gesprek te gaan met Vlaams Minister van Landbouw, Jo Brouns, tijdens het evenement ‘De boer op met Jo’. Op dinsdag 12 maart om 20.00 uur zal Jo Brouns in Zaal Rex, Spoorwegstraat 11, Essen aanwezig zijn om toelichting te geven over de toekomst van de landbouwsector en het perspectief van onze boeren.

Transparante communicatie

Het evenement staat in het teken van transparante communicatie tussen burgers, bedrijven en boeren als onderdeel van de oplossing voor uitdagingen binnen de landbouwsector. Minister van landbouw, innovatie, economie, werk en sociale economie Jo Brouns gaat tijdens het dialoogmoment in gesprek over het recente landbouwakkoord, de boerenprotesten en het stikstofakkoord. Nadien is er ruimte voor vragen en opmerkingen vanuit het publiek.

Programma

Het programma van de avond omvat een verwelkoming door burgemeester Gaston Van Tichelt, gevolgd door een toelichting van Jo Brouns. Na deze presentatie krijgen aanwezigen de gelegenheid om deel te nemen aan het dialoogmoment en vragen te stellen aan de minister.

Inschrijven

Geïnteresseerden kunnen zich hier inschrijven voor het dialoogmoment.

Iedereen is welkom om deel te nemen en het gesprek aan te gaan. We kijken ernaar uit om een constructieve dialoog te voeren over de toekomst van de landbouwsector en nodigen alle inwoners van Essen uit om deel te nemen aan dit belangrijke evenement.

Foto: Steff Nouws

SN

Facebook8
Twitter
Follow Me
Tweet