Laatste nieuws:
Vanavond Kom op tegen kankerfuif in Kapellen
Tom Breugelmans (links) en Tom Namurois

Vanavond Kom op tegen kankerfuif in Kapellen

Na het succes van vorig jaar is het wederom tijd om de krachten te bundelen en samen een vuist te maken tegen kanker! Vanavond, zaterdag 9 maart, nodigt het team Kapellen tegen Kanker jullie uit voor een avond vol plezier, muziek en solidariteit tijdens onze benefietfuif in zaal Eskapade gelegen in de Kapelsestraat 237, 2950 Kapellen. Het team, bekend als ‘Kapellen tegen Kanker!’ of kortweg ‘KTK’ bestaat uit twee ploegen met verschillende teamleden, die de uitdaging ‘1000 kilometer van Kom op tegen Kanker’ Editie 2024 aangaan.

Vanavond Kom op tegen kankerfuif in Kapellen

Kom naar onze fuif

Kom naar onze fuif en help hen het startgeld van de 1000 kilometer van Kom op tegen kanker bij elkaar te krijgen! Vanaf 20:00 gaan de deuren open voor een avond vol onvergetelijke momenten! Laat je verwennen door heerlijke frietjes van de frietkraam, terwijl je geniet van de beste muziek en een sfeer die gevuld is met solidariteit en hoop. De grote parking achteraan zorgt ervoor dat je je auto gemakkelijk kunt parkeren, zodat je zonder zorgen kunt genieten van de avond. Deze fuif is exclusief voor iedereen boven de 21 jaar die ons project een warm hart toedraagt. Samen kunnen we het verschil maken!

Geniet van een superavond

Dus verzamel al je vrienden voor een geweldige avond ten voordele van Kapellen tegen Kanker. Laten we samen dansen, lachen en ons samen amuseren op weg naar een wereld waar kanker geen schijn van kans meer heeft. Koop je ticket aan de inkom voor €15,- en geniet van een superavond!

TD

Facebook6
Twitter
Follow Me
Tweet