Laatste nieuws:
MVB organiseert benefiet ten voordele van de Vlaamse Vereniging Autisme

MVB organiseert benefiet ten voordele van de Vlaamse Vereniging Autisme

Op 7 oktober organiseert de Midgard Vikings Brotherhood BELGIUM een benefiet ten voordele van de Vlaamse Vereniging Autisme. Deze benefiet zal plaatsvinden om 18:00 in zaal Eskapade te Kapellen, waar lokale rockbands het beste van zichzelf zullen geven.

Goede doelen

Midgards Vikings Brotherhood, afgekort MVB, is een wereldwijde brotherhood van bebaarde mannen, die buiten de liefde voor de baard ook liefde en interesse tonen voor de Vikingcultuur. Een baard, een gezonde dosis motivatie en teamspirit zijn dan ook de vereisten om je bij hen te mogen aansluiten. Hun waarden: Unity, Charity, Growth, Humility en Charity en spreken dan ook voor zich. In groep er voor elkaar en de wereld rondom hen zijn, zo zetten ze zich op regelmatige basis in voor het goede doel. Zo deden ze al acties voor Think Pink, Kinderkankerfonds, Speelgoed verzamelen voor kansarme kinderen, … Ditmaal zijn ze via een van hun leden uitgekomen bij de Vlaamse Vereniging Autisme, waar ze een avondje vol rock concerten voor organiseren. Via deze weg proberen ze zoveel mogelijk geld in te zamelen om te kunnen doneren aan het VVA en ze financieel te steunen voor al het prachtige werk dat ze leveren.

MVB organiseert benefiet ten voordele van de Vlaamse Vereniging Autisme2

De Vlaamse Vereniging Autisme brengt mensen met autisme, hun ouders, familie en sociaal netwerk samen. VVA wil onze samenleving motiveren en activeren, zodat mensen met autisme zichzelf kunnen zijn in een vertrouwde omgeving, uitgaande van hun kwaliteiten en rekening houdend met hun specifieke noden.

Tickets en info

https://midgard-vikings-10-2023.eventsquare.store

Voor meer info over MVB kan je altijd terrecht op https://linktr.ee/midgardvikingsbelgium

Praktisch

Wanneer: 7 oktober vanaf 18:00
Waar: zaal Eskapade, Kapelsestraat 237, Kapellen

Bron en foto: MVB

Facebook52
Twitter
Follow Me
Tweet