Bedeling mondmaskers in week van 25 mei

Bedeling mondmaskers in week van 25 mei

Elke Kapellenaar ontvangt zijn herbruikbaar mondmasker in de week van 25 mei.

De gemeente kondigde eind april aan dat ze elke Kapellenaar 1 herbruikbaar mondmasker schenkt. Er werden er 30.000 besteld, maar de leveranciers van Think Pink zijn nog volop bezig het grote aantal bestellingen te verwerken. Het is ook voor onze gemeente wachten op de levering van de mondmaskers. De bedeling volgt in de week van 25 mei!

Elke Kapellenaar krijgt zijn mondmasker thuis geleverd (in de brievenbus). De voorbereiding van die huis-aan-huisbedeling is al achter de rug. Dankzij de enorme inzet van vele personeelsleden werden al 12.300 enveloppen klaargestoomd. Daarop kleeft een etiket met adres en gezinssamenstelling. Binnenin zit een brief met en een handleiding over het correct gebruik en het wassen van de mondmaskers. Het is dus nog even reikhalzend uitkijken naar de levering van de mondmaskers, om dan de enveloppen verder te vullen. Het gemeentepersoneel staat alvast te trappelen om ze te bedelen.

De mondmaskers zijn kwaliteitsvol, herbruikbaar en tot 50 keer wasbaar. Met dit initiatief steunt de gemeente Kapellen ook het goede doel, want 80% van de opbrengst gaat via Think Pink naar borstkankeronderzoek.

Bron: gemeente Kapellen
Foto: Pixabay

Facebook42
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!