Laatste nieuws:
Afscheid van juf Yolande en meester Gysen

Afscheid van juf Yolande en meester Gysen

In WZC Aalmoezenier Cuypers in Stabroek overleed op 27 september Yolande Lauwers (76). Juf Yolande startte haar onderwijscarrière in het schooltje op de Heuvels en stapte nadien over naar de Sint-Catharinaschool aan de Dorpsstraat in Stabroek. Veel Stabroekenaars zaten bij haar op de schoolbanken in o.a. het eerste en derde leerjaar. Na de overstap naar het directieambt drukte ze haar stempel op de uitbouw van de lokale basisschool.

Na haar pensionering bleef ze zich inzetten in het lokale schoolcomité. Er wordt afscheid van Yolande genomen tijdens de uitvaartplechtigheid in Rouwcentrum Rustpunt, Hoge Weg 115 Hoevenen op dinsdag 3 oktober om 14 uur.

Ook Putte rouwt

Marcel Gysen (75), oud-directeur van Vrije Basisschool Klavertje Vier in Kapellen en woonachtig in Putte-Kapellen overleed in AZ Klina op 27 september. Hij stond jarenlang voor de klas in de Broederschool aan de Pastoor Vandenhoudtstraat, die later fuseerde met de meisjesschool in de Engelselei tot Vrije Basisschool Klavertje Vier waarvan hij directeur werd. Marcel was ook bezieler van Jan Mat Toneelkring. Er wordt afscheid van Marcel genomen tijdens de uitvaartplechtigheid in Rouwcentrum Rustpunt, Hoge Weg 115 Hoevenen op zaterdag 14 oktober 2023 om 11 uur.

MLH

Foto: © Freepik

Facebook158
Twitter
Follow Me
Tweet