Laatste nieuws:
Autoloze zondag niet druk bezocht - Essen 2022 - DSCN0382 80

Zondag 1 oktober braderij Molenheiken

Vorig jaar werden op autoloze zondag activiteiten op het Heuvelplein en de Stationsstraat in Essen georganiseerd. Het deel van de Stationsstraat tussen kruispunt en Molenakkerstraat werd daar echter niet bij betrokken, daarom besloten de zelfstandigen zelf iets te organiseren.

Braderij en rommelmarkt

Er was genoeg te doen: een springkasteel, rommelmarktje, kermisspelletjes, spijkerbroek hangen, … “We hebben de gevraagd of er weer een autoloze zondag kwam, maar dat was niet zo”, vertelt Audry Meeusen van AU3 Fashion. “Vroeger was er jaarlijks een rommelmarkt in de Kammenstraat, maar die is er niet meer. Daarom besloten we een braderij en rommelmarkt te organiseren, in combinatie met Weekend van de Klant.”

Zondag 1 oktober braderij Molenheiken
Audry Meeusen
Jacques Vermeire

“We kregen vlot goedkeuring van de gemeente en zijn met de organisatie gestart. Er zal een grote rommelmarkt zijn en een markt met lokale ondernemers uit heel Essen. Twee springkastelen en een schminkster voor kinderen, zodat zij ook hun hart op kunnen halen en natuurlijk diverse terrassen om lekker iets te drinken. De kraampjes staan tot 18:00 en de terrassen mogelijk iets langer. Jacques Vermeire, bekend als DDT van FC de Kampioenen, komt om de nieuwe hypotheekwinkel ‘Lenen in Essen’ te openen en zal van 14:00 – 16:00 aanwezig zijn. Het wordt mooi weer, dus alles is aanwezig voor een gezellige en gevarieerde dag!”

Wanneer: zondag 1 oktober van 09:00 – 18:00
Waar: Stationsstraat tussen kruispunt met Kloosterstraat tot de Molenakkerstraat, Essen

NN

Facebook86
Twitter
Follow Me
Tweet