Vind de job van je leven op de regionale jobbeurs

Vind de job van je leven op de regionale jobbeurs

Bij meer dan 70 bedrijven kan je op dinsdag 24 maart terecht voor een job in de regio. Het gemeentebestuur van Essen zet samen met de gemeentebesturen van Kalmthout en Wuustwezel en met VDAB de schouders onder deze jobbeurs met de focus op lokale tewerkstelling.

Avondeditie

Door expliciet voor een avondbeurs te kiezen, wordt de jobbeurs ook toegankelijk voor mensen die al een job hebben maar op zoek zijn naar iets anders. Je bent meer dan welkom tussen 18.00 en 21.00 uur in sporthal Heuvelhal, Kapelstraat 7 in Essen.

Infomoment over opleidingen en werk op 18 maart

In aanloop van de regionale jobbeurs, organiseert het Babbelpunt een infomoment waar je tips en tricks krijgt voor het zoeken naar een geschikte job of opleiding. Het Babbelpunt bestaat uit vrijwilligers die anderstaligen helpen met het spreken van Nederlands. Een consulent van de VDAB leidt de avond in goede banen. Dit infomoment is toegankelijk voor iedereen, niet alleen voor anderstaligen.

Waar? LDC ‘t gasthuis, Nollekensstraat 5 in Essen
Wanneer? Woensdag 18 maart van 10.00 tot 12.00 uur
Prijs? Gratis!
Meer info? paul.bonner@pandora.be

Warme gemeente

Omdat Essen geselecteerd werd als ‘warme gemeente’, werd aan de aanwezige standhouders vooraf informatie bezorgd over de tewerkstellingsmaatregelen die van kracht zijn om kwetsbare groepen te (her)activeren. Een aantal bedrijven heeft aangegeven om voor hun vacatures ook deze kwetsbare groepen een kans te willen geven.

Nog vragen?

Stuur dan een mailtje naar ann.francken@essen.be of bel naar 03 670 01 56 en vraag naar Ann.

Bron: gemeente Essen
Foto: archief Noordernieuws.be

Facebook64
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!