Laatste nieuws:
Wij hebben jouw hulp en jouw raam nodig!

Wij hebben jouw hulp en jouw raam nodig!

De gemeente Essen werd genomineerd als warme gemeente. Met een aantal acties willen de komende jaren focussen op het psychisch welzijn van kinderen. Om dat te kunnen hebben we ramen van handelaars, winkels, horecazaken enzovoort nodig!

Eén op de vijf kinderen voelt zich niet goed in hun vel. Daar moeten we iets aan doen! Onder het motto ‘warm Essen’ willen we in oktober een eerste aanzet geven door onze gemeente op te leuken met fijne spreuken, woordspelingen en deugddoende gedachten. Daarvoor hebben wij jouw raam nodig.

De gemeente voorziet het materiaal

De bedoeling is dat Essen op 1 oktober ontwaakt met positieve gedachten op ramen van zoveel mogelijk openbare gebouwen, scholen, horeca, handelaren, vrije beroepen, woonzorgcentra … Helpen jullie mee? De gemeente voorziet voor elke deelnemer een krijtstift en inspirerende spreuken.

Laat ons weten of je mee doet

Je kan en wil je raam ter beschikking stellen? Fijn! Laat het even weten via info@essen.be of 03 670 01 30 en dat voor 20 september. Tijdens de laatste week van september bezorgen wij dan de krijtstiften en spreuken.

Samen zorgen we voor een warme oktobermaand!

Bron en foto: gemeente Essen

Facebook13
Twitter
Follow Me
Tweet