Laatste nieuws:
Tweede fase werken omgeving Heidestatieplein vanaf 4 mei

Tweede fase werken omgeving Heidestatieplein vanaf 4 mei

Aannemer Vermetten werkt deze week de eerste fase van de heraanleg van het Heidestatieplein en omgeving verder af. Zo asfalteerde hij de voorbije dagen de Vredelaan en de Sint-Jozeflaan. Vanaf maandag 4 mei start de tweede fase.

De werken in die tweede fase situeren zich eerst in de Kalmthoutlaan en aan de parking voor de kleuterschool. Daarna komen de betonpaden langs ’t Centrum en het betonpad naast de kerk (kant Max Temmermanlaan) aan bod. Voor die werken wordt de Kalmthoutlaan volledig afgesloten van de Max Temmerman tot en met Vredelaan. Ook de parking voor de kleuterschool wordt afgesloten. De pendelparking van station Heide zal bereikbaar zijn via de Koningin Astridlaan en Guido Gezellelaan.

Na ongeveer een week – zo rond 11 mei – maakt de aannemer een doorgang voor plaatselijk verkeer in enkelrichting van de Max Temmermanlaan via de Kalmthoutlaan tot de inrit van de pendelparking. Verder door blijft de Kalmthoutlaan afgesloten. Het enkelrichtingsdeel van de Vredelaan is toegankelijk via de Guido Gezellelaan. Als die werken klaar zijn, start de aannemer aan de parkeerstrook in de Max Temmermanlaan.

Door de coronamaatregelen lagen de werken even stil en vorderen ze nu op een ander tempo. Zowel de vooropgestelde periodes van de verschillende fases als de einddatum van de werken schuiven daardoor op in de tijd.

INFO: openbare.werken@kalmthout.be, 03 620 22 40

Bron: gemeente Kalmthout
Foto: Pixabay

Facebook11
Twitter
Follow Me
Tweet