Laatste nieuws:
Heraanleg van de Dorpsstraat en Laageind (N111) in Stabroek

Heraanleg van de Dorpsstraat en Laageind (N111) in Stabroek

Wie vanuit Kalmthout naar de haven van Antwerpen wil, ondervindt wellicht hinder door werken in Stabroek. Daar worden namelijk de Dorpsstraat en Laageind heraangelegd.

Vanaf maandag 15 juni geldt er eenrichtingsverkeer in de Dorpsstraat voor gemotoriseerd verkeer tot aan de Grote Molenweg. Met de wagen kan je Stabroek dan nog enkel doorrijden vanaf de haven richting Putte. Van 15 juni tot het einde van de werken geldt in Laageind en Dorpsstraat éénrichtingsverkeer. Dit voor auto- en vrachtverkeer. Met de fiets of te voet kan je de werken steeds in beide richtingen passeren.

Heraanleg van de Dorpsstraat en Laageind (N111) in Stabroek

Komende van Putte kan je de Grote Molenweg nog bereiken. Wil je naar de haven, de A12 of het centrum van Stabroek dan volg je een omleiding via Oud Broek. Deze route is de initieel voorziene omleiding die omwille van de gesloten landsgrenzen niet eerder toegelaten was. Met de recente versoepeling van de coronamaatregelen kunnen we deze omleiding op maandag 15 juni instellen.

Van maandag 15 tot zaterdag 27 juni sluiten de nutsbedrijven de Kleine Molenweg af van de Dorpsstraat. Zo kunnen ze de Kleine Molenweg met nieuwe leidingen en kabels kruisen. Vanaf het kruispunt Ettenhoven x Rijstraat wordt aangeduid dat de straat doodloopt en enkel toegankelijk is voor plaatselijk verkeer. Ander verkeer moet via de Rijstraat naar de Hoge Weg rijden. In de Rijstraat geldt dan éénrichtingsverkeer.

INFO: www.wegenenverkeer.be/stabroek

Bron: gemeente Kalmthout
Foto: Pxhere

Facebook60
Twitter
Follow Me
Tweet