Laatste nieuws:
Tijdelijke hondenweide in Loenhout opent op 17 juni

Tijdelijke hondenweide in Loenhout opent op 17 juni

De voorbereidende werken aan de tijdelijke hondenweide in Loenhout zijn afgerond. De officiële opening is gepland op zaterdag 17 juni. De eerste bezoekers kunnen er dan terecht tussen 14 en 15 uur. Het lokaal bestuur voorziet bij de opening een leuke attentie voor de aanwezige viervoeters! De hondenweide is zo’n 2.000 m2 groot en bevindt zich aan de speelweide van de oude kleuterschool, die bereikbaar is via de wandel- en fietsverbinding tussen Palmbosstraat en Bareelstraat (langs beide kanten).

De tijdelijke hondenweide zal er toegankelijk blijven tot aan de start van de werken aan site Stoffezandstraat, de oude kleuterschool en de parochiezaal. Je kan er met je huisdier terecht tussen zonsopgang en zonsondergang.

Tijdelijke hondenweide in Loenhout opent op 17 juni2

Waardevolle aanvulling

Pieter Cools (CD&V), schepen van o.a. duurzaamheid, is opgetogen met de oplossing: “Ik ben zeer blij dat we op korte termijn en met beperkt budget een oplossing hebben gevonden. Hoewel de hondenweide tijdelijk is, zal deze een waardevolle aanvulling zijn.”

Belang permanente hondenweide

“Ik begrijp het belang van een permanente hondenweide en zal me blijven inzetten om die te verwezelijken. Definitieve locaties of ideeën mogen steeds gemeld worden via pieter.cools@wuustwezel.be.”

Bron en foto’s: lokaal bestuur Wuustwezel

Facebook20
Twitter
Follow Me
Tweet