Laatste nieuws:
Stichting Dier en Project Nispen - Stem Petra Balt op Expeditie Robinson en Steun de Stichting!

Stem en steun Stichting Dier en Project!

Stichting Dier en Project zet zich in voor afgedankte dieren. Dieren met een geschiedenis van mishandeling en stomweg afgedankt worden. Want voor veel mensen is een dier tegenwoordig kennelijk een wegwerpproduct. En anders is er wel een reden waarom een dier, zonder reden, dood moet. Stichting Dier en Project en zijn vrijwilligers in Nispen zet zich 300% in voor deze dieren. Ze werken samen met dierenartsen en autoriteiten in Nederland, België, Duitsland. Al meerdere malen hebben ze minuten voor de fatale spuit, dieren kunnen redden van een onnodige dood.

Het ruime terrein van de stichting is royaal voorzien van prachtige hondenkennels en gezellig ingerichte blokhutten voor katten. De dieren worden optimaal verzorgd en regelmatig gecontroleerd door een dierenarts. Geen enkel dier wordt afgemaakt, als er geen nieuwe baasje komen, mogen ze er wonen tot ze zelf afscheid moeten nemen van het leven. Maar al deze zorgen kosten geld, veel geld en de stichting is afhankelijk van donaties.

Stem op Petra Balt!

Rond de Kerst kwamen Mariëlle en Sarah bij de stichting naar aanleiding van een nieuwsbrief. Het raakte hen zo wat ze daar zagen en hoorden dat Sara een filmpje maakte over de dieren die er zo liefdevol werden opgevangen. Petra Balt zag dit filmpje en het raakte haar tot diep in haar dierenliefhebbende ziel. Deze supersportieve vrouw stelt zich kandidaat voor Expeditie Robinson, waarbij 16 personen die elkaar niet kennen de strijd met elkaar en de natuur aangaan. Ze worden gedropt op een onbewoond eiland, waar ze moeten zien te overleven tijdens een keiharde survivalrace. Om hier aan me te kunnen doen, moet je gekozen worden via stemmen. Petra heeft toegezegd dat als ze gekozen wordt om mee te doen, de beloning voor de winst in zijn totaliteit en rechtstreeks naar de dieren van Stichting Dier en Project gaat! Maar daarvoor heeft ze jouw hulp nodig!

Bekijk het filmpje dat Sarah Erkens maakte over de bewoners van Stichting Dier en Project en zie zelf hoe sommige mensen dieren behandelen.

Stem op Petra en help de dieren van Stichting Dier en Project! Het kost je nog geen minuut, maar het resultaat kan enorm zijn! Stem hier en steun de stichting!

LW

Facebook106
Twitter
Follow Me
Tweet