Nieuwe Dagbladhandel Brems al vroeg druk bezocht!

Eerder berichtten wij u al over de opkomende opening van de nieuwe Dagbladhandel Brems. Vandaag om 06:00 werd de gloednieuwe zaak van Jerry Brems en Karin Van Gils in de Sint-Jansstraat geopend en het was meteen druk. Doorheen de dag was het een komen en gaan van klanten en de nieuwe coffee corner zat gezellig vol.

09 Dagbladhandel Brems opent nieuwe winkel - Essen - (c) Noordernieuws.be 2018 - DSC_1259

Ruime en lichte zaak

“De klanten waren verbaasd te zien hoe licht en ruim de zaak is geworden.” vertelt Karin, “Heel lief is dat we heel veel bloemen hebben gekregen en dat doet je toch wel wat. Voor de veiligheid van ons en onze klanten, hebben we ook heel breed in veiligheid geïnvesteerd waaronder rampalen voor de pui.”

Ruim assortiment cadeau artikelen

De nieuwe Dagbladhandel Brems werd uitgebreid met een ruim assortiment cadeau artikelen, zoals wijn- en biermanden. Ook is er een bpost voor alle postkantoorhandelingen. Zo kunnen alle klanten voor veel dingen op één adres terecht.

“We willen onze hartelijke dank uitspreken aan onze vrienden.” zegt Jerry, “Ze hebben ons ongelooflijk geholpen. Ze hebben het perfect georganiseerd en zonder hun hulp was het nooit zo snel gegaan!”

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook300
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!

Eén reactie

  1. dikke proficiat, heel mooi !!