Dagbladhandel Brems opent dinsdag 20 maart gloednieuwe zaak!

Dagbladhandel Brems opent gloednieuwe zaak op 20 maart!

Op vrijdag 13 februari 2015 brak er brand uit op de zolder van Dagbladhandel Brems in de Sint-Jansstraat. Eigenaar Jerry Brems kon met zijn aanwezige klanten het pand gelukkig veilig verlaten. Verslagen konden ze alleen maar toekijken hoe het vuur het pand in as legde, ondanks het snelle optreden van de brandweer. Maar Jerry en zijn vrouw Karin Van Gils zaten niet bij de pakken neer. Aanstaande dinsdag 20 maart, openen zij hun gloednieuwe zaak op dezelfde locatie.

Met grote dank aan Greet Vanhooydonck

“In de afgelopen 3 jaar hebben we onze zaak open kunnen houden in een pand schuin aan de overkant.” vertelt Jerry, “Dat pand werd ons vrijwel meteen ter beschikking gesteld door ex-apothekeres Greet Vanhooydonck. Iets waar we haar nog steeds enorm dankbaar voor zijn. Met de ongelooflijke hulp van een paar heel goede vrienden, konden we de zaak na een maand al openen. In de afgelopen jaren werd er een nieuw pand gebouwd, dat twee keer zo groot werd als het vorige. Dat komt omdat we het huis ernaast hebben aangekocht en erbij getrokken.”

Uitgebreidere service

“Natuurlijk houden we het bekende assortiment, maar gaan we ook leuke geschenken verkopen, zoals bier- en wijnmanden. Er komt een bpostpunt waar je alle postkantoor handelingen kunt verrichten. En in onze coffee corner kun je gezellig wat drinken en buurten.”

“Zoals altijd blijven onze openingstijden van 06:00 – 18:00 en we verheugen ons erop onze klanten in de mooie, nieuwe zaak te mogen verwelkomen!”

Facebook

LW

Facebook0.9k
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!