Laatste nieuws:
Recyclageparken gesloten tot en met 4 april

Recyclageparken gesloten tot en met 4 april

Zonet heeft minister Demir beslist om met onmiddellijke ingang de recyclageparken te sluiten en dit tot ten minste 4 april a.s. Wij zullen deze duidelijke instructie dan ook zo toepassen.

Concreet

Alle recyclageparken worden met onmiddellijke ingang gesloten. Onze parkwachters begeleiden de aanwezige bezoekers zo efficiënt mogelijk en vragen de wachtende bezoekers om terug naar huis te keren. Uiteraard doen wij het nodige om het park in optimale omstandigheden en met de nodige veiligheidsvoorschriften indachtig, af te sluiten. We zullen de nodige signalisatie aan de ingang van de parken voorzien om bezoekers die nog niet op de hoogte zijn van de maatregel, hiervan op de hoogte te brengen. Daarnaast zullen we de communicatie zo breed mogelijk voeren, om inwoners zo optimaal mogelijk te informeren!

De parken zijn minstens tot en met 4 april gesloten. Het is momenteel onmogelijk om in te schatten of de maatregel daarna vervalt. Inwoners kunnen steeds de meest recente informatie terugvinden op de website van IGEAN.

We begrijpen dat deze situatie een impact zal hebben, maar zijn ervan overtuigd dat de gezondheid van inwoners én medewerkers in dit geval primeert.

Bron en foto: gemeente Essen

Facebook64
Twitter
Follow Me
Tweet