Laatste nieuws:
Open jobdag in het gemeentemagazijn op 21 oktober

Open jobdag in het gemeentemagazijn op 21 oktober

Op zaterdag 21 oktober organiseert het lokaal bestuur een open jobdag in het gemeentemagazijn in de Slijkstraat. Van 10:00 tot 12:00 kan je er terecht voor meer informatie over onze openstaande vacatures.

Zo is het lokaal bestuur nog op zoek naar een technisch medewerker sanitair, groenarbeiders en een metselaar. Verder is er plaats voor een nieuw diensthoofd van de afdeling openbare werken. Op wuustwezel.be/vacatures vind je meer informatie over de vacatures waarvoor je op dit moment kan solliciteren.

Medewerkers geven uitleg

Tijdens deze jobdag krijg je een goed beeld van de werkomgeving en de beschikbare materialen en werkinstrumenten. Bovendien kan je er vrijblijvend praten met een aantal medewerkers. Ze geven je graag meer uitleg over wat de job precies inhoudt en hoe de taken worden uitgevoerd.

Open jobdag in het gemeentemagazijn op 21 oktober2

Personeelsdienst vertelt je meer

Daarnaast kunnen de mensen van de personeelsdienst je meer vertellen over het soort contract en over het loon en de bijkomende voordelen die je kan verwachten. Ze lichten ook alvast een tipje van de sluier over enkele nieuwe vacatures voor technische profielen die binnenkort open verklaard worden.

Vacatures

Diensthoofd openbare werken
Technisch medewerker sanitair
Technisch medewerker groen (wordt nog open verklaard)
Technisch medewerker bouw – wegenwerker (wordt nog open verklaard)

Bron en foto: gemeente Wuustwezel

Facebook5
Twitter
Follow Me
Tweet