Laatste nieuws:
'Liever Lokaal' in Kapellen zoekt handelaars

‘Liever Lokaal’ in Kapellen zoekt handelaars

De gemeente Kapellen heeft zich samen met de provincie Antwerpen geëngageerd om tijdens de komende eindejaarsperiode de lokale handelaars wat meer in de kijker te zetten. Van 9 december 2023 tot 14 januari 2024 zal de provincie Antwerpen de “Liever Lokaal” campagne uitrollen om zo zijn lokale handelaren extra onder de aandacht te brengen.

NORTA e-bike

Bij iedere aankoop bij één van de deelnemende handelaren kunnen klanten kans maken op één van de drie fantastische NORTA e-bikes (waarde van € 2.599,- elk). Deze hoofdprijs wordt ter beschikking gesteld door het provinciebestuur Antwerpen. De provincie organiseert ook de prijsuitreiking. Lokale handelaars kunnen ervoor kiezen om de prijzenpot in hun winkel aan te vullen met een leuke extra prijs.

'Liever Lokaal' in Kapellen zoekt handelaars2

Deelname zeer makkelijk

Kapelse handelaars die wensen deel te nemen aan de actie schrijven zich in voor 24 oktober via https://forms.office.com/e/6ATqj6tht3. Al het promomateriaal en de QR code om de klanten te laten deelnemen worden aangeleverd door de provincie. Dat maakt deelnemen aan ‘Liever Lokaal’ zeer makkelijk. Wie nog vragen heeft vindt info op de website www.lieverlokaal.be of neemt contact op met de dienst ‘Lokale economie en Wonen’ van de gemeente Kapellen (tel: 03 670 29 50).

MLH

Facebook8
Twitter
Follow Me
Tweet