Laatste nieuws:
Kalmthout geeft stilaan aftrap voor eindejaarsperiode

Kalmthout geeft stilaan aftrap voor eindejaarsperiode

Kalmthout maakt zich stilaan op voor de kerstperiode. Naar goede gewoonte staan er weer tal van sfeervolle activiteiten op stapel zodat we er met zijn allen een warme en gezellige periode van maken.

Beleef het ultieme kerstgevoel op een van de verschillende kerstmarktjes en winterbars die Kalmthout rijk is en geniet van glühwein, jenever of andere hartverwarmende borrels. Uiteraard valt er ook steeds wat lekkers te knabbelen op deze kersthappenings. Sfeer en gezelligheid troef!

Wie graag actief bezig is, kan een tocht plannen langs de verschillende kerststalletjes die opgesteld staan doorheen de gemeente. Ook voor kinderen zijn er heel wat activiteiten en workshops voorzien. Of wat dacht je van een stevige wandeling in de frisse buitenlucht?

Ook voor wie liever knus binnen blijft, zijn er trouwens tal van activiteiten voorzien. Zo staan er in onze gemeente heel wat lezingen en concerten op het programma. Je kan ook enkele tentoonstellingen bezichtigen of de decemberwinkel eens bezoeken. Bekijk alle activiteiten in de cultuurkalender of surf naar Uit in Vlaanderen: https://www.uitinvlaanderen.be/agenda/alle/kalmthout

Bron: gemeente Kalmthout
Foto: Pixabay

Facebook28
Twitter
Follow Me
Tweet