Laatste nieuws:
Gratis lichtspektakel in sportpark Hemelrijk

Gratis lichtspektakel in sportpark Hemelrijk

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 december staat sportpark Hemelrijk in het teken van een magisch licht- en klankspektakel. HelderRijk belooft een onvergetelijke ervaring te bieden voor jong en oud.

Professioneel lichtspektakel

Voor HelderRijk gaat de gemeente in zee met Winten & Van Hostauijen, de makers van onder andere De Grote Schijn. Ze zijn het creatieve brein achter de eerste editie van HelderRijk. Bezoekers kunnen zich dus verwachten aan een professioneel georganiseerde lichtshow. Het hele park (Moerkantsebaan 34) zal verlicht zijn met verschillende lichtbundels, die worden begeleid door meeslepende klanken en het spektakel af maken. Het is een totaalbeleving waar licht en muziek centraal staan.

Gratis lichtspektakel in sportpark Hemelrijk2

Officiële opening

Op vrijdag 29 december om 17:00 vindt de officiële opening plaats. Iedereen is doorlopend welkom tot 22:00. Ook op zaterdag 30 december kan je nog komen genieten van het gratis lichtspektakel. Door de vele regen van de afgelopen dagen is het aangeraden om stevige wandelschoenen of laarzen aan te doen.

Gezellig samenzijn

Met het lichtspektakel wil Essen opnieuw mensen samenbrengen tijdens de eindejaarsperiode met een belevingsmoment voor jong en oud. HelderRijk is gratis en daarom toegankelijk voor iedereen. Alle bezoekers kunnen nog gezellig nagenieten met een hapje en drankje bij de eetstandjes. Schepen van Cultuur Helmut Jaspers kijkt met trots uit naar de eerste editie van HelderRijk. “Met dit lichtspektakel hopen we om ook tijdens de donkerste dagen van het jaa,r letterlijk een lichtpunt te voorzien voor onze inwoners en ver daarbuiten. We willen de mensen samenbrengen om te genieten van een magische sfeer in eigen gemeente. HelderRijk is gratis en zo toegankelijk voor iedereen.”

Bron en foto’s: gemeente Essen

Facebook23
Twitter
Follow Me
Tweet