Laatste nieuws:
Jobdag politie Noord, Brasschaat en Schoten

Jobdag politie Noord, Brasschaat en Schoten

Op 4 mei organiseren de politiekorpsen van Brasschaat, Noord (Kapellen-Stabroek) en Schoten voor de tweede keer samen een jobdag. Iedereen met interesse in een job bij de lokale politie is tussen 11 en 14 uur welkom in het GIB, Door Verstraetelei 50 in Brasschaat.

Veel ervaring opdoen

De politiekorpsen van Brasschaat, Noord en Schoten, samen goed voor zo’n 300 medewerkers, werken sinds een aantal jaren actief samen. ’s Nachts en in het weekend worden de interventieploegen centraal aangestuurd vanuit één van de drie zones. Verder is er samenwerking op niveau van recherchediensten en verkeer. Ook trainen de korpsen samen tijdens gezamenlijke oefeningen. Als medewerker in een van de drie politiezones krijg je dus de kans om in een klein korps te werken waar je veel ervaring kan opdoen.

Jobdag politie Noord, Brasschaat en Schoten 2

Verschillende aspecten

Je kan tijdens de jobdag kennis maken met de verschillende aspecten van het werk. De agenten vertellen je graag meer over de politie-uitrusting en tonen welke politietechnieken je onder de knie moet hebben om je job uit te oefenen. Ze laten je bovendien meekijken achter de schermen bij een verkeerscontrole en tijdens een interactieve quiz kan je je kennis over de verkeerswetgeving testen. Ook krijg je de kans om je speurderstalent boven te halen bij een recherchespel en kan je een deel van het wagenpark bewonderen.

Proeven

Ben je overtuigd om een job op te nemen bij de lokale politie? Dan geven de agenten je tips hoe je jezelf kan klaarstomen voor de toelatingsproeven tot inspecteur en hoe je de sportproef succesvol kan afleggen. Ook krijgt je meer informatie over de cognitieve proeven die agenten in spé moeten afleggen.

Wil je deelnemen aan de jobdag en deelnemen aan de infosessies om 11, 12 of 13 uur? Schrijf je dan vooraf in via het digitale inschrijvingsformulier https://ap.lc/DIuQU De eerste 60 deelnemers ontvangen ter plaatse een sportieve goodiebag.

MLH

Foto: © jobpol.be

Facebook5
Twitter
Follow Me
Tweet