Laatste nieuws:
Eric Van Thillo en Erik Hollander bundelen hun (ijs)krachten - Cremerie Van Thillo - Noordernieuws 2024 - HDB_0776

Eric Van Thillo en Erik den Hollander bundelen hun (ijs)krachten

Na beëindiging van een jarenlange job als ijsverkoper, kwam Erik den Hollander op het idee om dit als zelfstandige te gaan doen. In eerste instantie wilde Erik voor een overname gaan, maar dat was geen haalbare kaart en het boekhoudkundige deel was niet interessant.

Officiële samenwerking

“Na een tijdje nadenken kwam ik op het idee om Eric van Thillo te benaderen met mijn ideeën en kennis”, zegt Erik. “Omdat Bakkerij Van Thillo voor kwaliteit staat, ijs maakt en verkoopt, kan ik me daar goed bij aansluiten. Zo kunnen we onze kennis en ervaring bundelen en een nieuw hoofdstuk beginnen. We hebben meerdere gesprekken gevoerd en zo ontstond een mooi plan, namelijk: ‘Cremerie van Thillo’ en sinds vorige week hebben we een officiële samenwerking.”

Ambachtelijke premiumklasse

“Een bewuste keuze, want Bakkerij van Thillo is al 35 jaar een gekende bakkerij en in meerdere plaatsen gevestigd, zoals Essen, Kalmthout, Hoogstraten en Breda. Deze staan allemaal voor topkwaliteit”, vult Eric Van Thillo aan. “We gaan het ijs in de ambachtelijke premiumklasse bereiden in Breda en bij de premiumklasse hoort een goed hoorntje en natuurlijk verse slagroom.”

Richten op de moderne wereld

“Daarnaast gaan we macarons verkopen met 1 of 2 bollen ijs en ook grotere varianten. Dat is uniek in deze omgeving en we verwachten er veel van. We zullen tien vaste smaken hanteren en focussen op topkwaliteit. Met de verkoop zullen we ons richten op de moderne wereld. Zo lanceren we een Applicatie voor IPhone en Androidtoestellen met vele mogelijkheden, zoals tracking (zodat je weet waar de ijskar zich bevindt), digitaal reserveren van de ijskar, acties, een speciale pagina voor het reserveren voor grote evenementen of scholen,… Ook is het mogelijk voor kleine groepen om een self-service box te reserveren en zullen we ons richten op evenementen met onze ijsfiets.”

Totale smaakbeleving

“We gebruiken de beste ingrediënten om ambachtelijk roomijs met boerenmelk te bereiden. Ook de ijshoorntjes zijn een hoogwaardig product, gemaakt van de beste grondstoffen. Met onze kwaliteiten en producten willen we ons onderscheiden en de mensen een heerlijke, totale smaakbeleving geven.”

Service, klantgerichtheid en kwaliteit

“In de toekomst zullen we zeker uitbreiden met meerdere wagens en ijs verkopen via bestaande zaken. Ons werkgebied zullen we dan vergroten van de breedtelijn van Roosendaal en Breda naar Kalmthout en Hoogstraten en alles wat er tussen ligt. We starten met Nispen, Essen en Kalmthout. Service, klantgerichtheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel en we zullen daarom altijd blijven zorgen dat we onze klanten topkwaliteit en topservice kunnen blijven aanbieden.”

www.cremerievanthillo.be
Facebook
Instagram

NN

Facebook187
Twitter
Follow Me
Tweet