Laatste nieuws:
Openbare verkoop op 23 maart

Openbare verkoop op 23 maart

Op zaterdag 23 maart houdt het lokaal bestuur vanaf 10:00 een openbare verkoop in het gemeentemagazijn en in de namiddag worden er loten hout verkocht in het recyclagepark.

Glazen serre

Het opvallendste item bij de verkoop is dit jaar een glazen serre van 16 op 14 meter (zelf te demonteren). Daarnaast hebben we onder andere een grijper voor een autolaadkraan en twee containers in de aanbieding. Verder staan er nog een vloerveegmachine, twee dubbelassige aanhangwagens, een vijftigtal fietsen en spiraalvormige fietsbeugels op de lijst.

Dertigtal loten hout

Vanaf 13:00 worden er een dertigtal loten hout verkocht in het recyclagepark aan de Polderstraat. Deze verkoop is voorbehouden aan mensen die in Wuustwezel wonen.

Afrekenen en meenemen

De materialen worden verkocht in de staat waarin zij zich bevinden. Een halfuur voor de verkoop begint, vanaf 9.30 uur, kan je alles komen bekijken en keuren. Je kan daarna alleen een bod uitbrengen als je aanwezig bent.

Je kan ter plaatse betalen met cash of Payconiq. In de mate van het mogelijke moet je de aangekochte materialen ook meteen meenemen.

Bron: Lokaal bestuur Wuustwezel
Foto: Pixabay

Facebook9
Twitter
Follow Me
Tweet