Laatste nieuws:
Match Kampioenenploeg tegen Reserve B eindigt met 3-0

Match F.C. Excelsior Kampioenenploeg tegen Reserve B eindigt met 3-2

De Kampioenenploeg van F.C. Excelsior die 25 jaar geleden in seizoen ’91 – ’92 kampioen speelde, kwam vandaag uit tegen Reserve B die in 2011-2012 kampioen werd.


Achterste rij vlnr: Tom Luyten, Sven Van Camp, Gunther Erreygers, Tonny Nelen, Joris Vos, Cis Quick, Jef Van Gool, Marc Meeusen, Ad Van Mastricht.
Voorste rij vlnr Patje Boudin, Patrick Suykerbuyk, Pol Boeren, Jurgen Erreygers, Werner Linders, Gaston Herreygers.


Hier staan de mannen net zo opgesteld als op de oude foto, maar Patje Boudin, Pol Boeren en Werner Linders ontbreken.

“Reserve B komt regelmatig bij mij in café De Meeuw,” vertelt Marc Meeusen, “en het idee ontstond om tegen onze kampioenenploeg te spelen. Voormalig keeper Tom Luyten hoorde hiervan en vroeg of we inderdaad die wedstrijd zouden gaan spelen, want dan wilde hij sponsoren. Jef Van Gool en ik hebben toen de koppen bij elkaar gestoken om alles te organiseren. We hebben met alle toenmalige spelers contact opgenomen en ze waren allemaal enthousiast! Sommigen van hen wonen verder weg, maar bijna iedereen komt.”

Vlnr Marc Meeusen, zijn kleinzoon Mats en Jef Van Gool
Vlnr Marc Meeusen, Jef Van Gool en hun kleinzoon Mats

“Omdat de meesten niet meer voetballen, hebben die dus ook geen voetbalschoenen. De mannen van het 1ste elftal van Essen hebben voetbalschoenen verzameld, die ze zelf ’s avonds weer nodig hadden. Zelf had ik nog vier paar liggen.”


Reserve B. Op de achterste rij vlnr Gunther Hoppenbrouwers, Kevin Lodewijckx, Chris Schuurbiers, Jef Pleysier, Geoffrey Kuystermans, Tom Brouwers, Pieter Van Maastricht, Jurgen Van Ginneken. Voorste rij vlnr Maarten Hoppenbrouwers, Willy Mathyssen, Steve Suykerbuyk, Bernard Van Loon, Dirk Van Loon, Frederik Van Dijck.

Ondanks dat het voetballen voor de meeste spelers in een ver verleden lag, werd er enthousiast gespeeld en het eindresultaat van 3-2 werd met champagne en pintjes gevierd!

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.
Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook96
Twitter
Follow Me
Tweet