Laatste nieuws:
Xitings Halloween Essen 2023 - Huiveringwekkende wandeling ZOMBIE-NATION

Maak een huiveringwekkende wandeling door ZOMBIE-NATION, als je durft…

De uitbraak van het Bakersville virus is na zeven jaar eindelijk onder controle. 20% van de wereldbevolking werd het slachtoffer van, zoals men het in de volksmond noemt, het ‘empty shell’ virus.

Vernietigende razernij

De slachtoffers dwalen doelloos rond, verdwaasd en zonder contact te maken. Maar de minste prikkeling door menselijk geluid, hoe zacht dan ook, en de geur van vers bloed is genoeg om ze tot een alles vernietigende razernij te brengen. Iedereen binnen een straal van 50 meter wordt meedogenloos aangevallen en opengereten. Een open wond zorgt in 90% van de gevallen voor een fatale besmetting en na dertig dagen overlijden deze ‘empty shells’.

Ondoden

Echter, een kleine groep van de geïnfecteerden overlijdt niet en blijft als ondode voortleven, terend op het bloed van onschuldige mensen. In een poging toekomstige slachtoffers te beperken, werden deze ondoden gelokt met geluid en de geur van bloed, afgestaan door hulpvaardige donoren. Het is gelukt ze in een kamp, genaamd ‘Station Zero’, onder te brengen, maar geen enkel land durft de verantwoordelijkheid aan.

Xitings Halloween Essen - Huiveringwekkende wandeling door ZOMBIE-NATION

ZOMBIE-NATION

Ivan Delion, een industrieel- en telecommagnaat, wist een vergunning van de VN te krijgen om dit kamp commercieel uit te buiten. Zijn eerste actie was de naam van het kamp te veranderen naar ‘ZOMBIE-NATION’.

Durf jij?

Tegen een kleine vergoeding kan je het kamp bezoeken om kennis te maken met de ‘empty shells’. Dit gebeurt geheel op eigen risico en de gevolgen zijn voor jou. Ivan Delion heeft er zelf nooit een voet gezet, hij kent de risico’s maar al te goed… Durf jij het, om in doodse stilte deze ondoden te benaderen en te observeren? Met het gevaar een van hen te worden? Je krijgt nu de unieke kans, als je het lef hebt…

Praktisch

Organisatie: Xi*Tings
Wanneer: dinsdag 31 oktober, 19:00 -22:30
Waar: Rouwmoer 6, Essen
Inkom: €5,-

Let op: het terrein is niet geschikt voor rolstoelgebruikers, honden zijn niet toegestaan en vuurwerk verboden!

NN

Facebook16
Twitter
Follow Me
Tweet