Laatste nieuws:
Actief Noord organiseert spannende Halloweentocht

Actief Noord organiseert spannende Halloweentocht

Op zaterdag 28 oktober organiseert Actief Noord een eerste Halloweentocht op het voormalig kloosterdomein Zuster Franciscanessen in Gooreind.

Lekker griezelen

Kom jij met vrienden en/of familie lekker griezelen op het domein Franciscanessen? Voor slechts €5,- (kinderen tot 8 jaar: €3,- ) volg je een wandeltocht van zo´n twee kilometer doorheen het domein in thema van Halloween. Bij de tussenstop krijg je een lekkere soep of chocomelk, die in de prijs is inbegrepen.

Gezellig terras

Naast de wandeltocht zullen ze ook een gezellig terras voorzien aan het vertrek- en aankomstpunt. Daar kan je lekker iets kan drinken en praten met kennissen, buren, familie,… in een gezellige sfeer met muziek en verlichting.

Leuke en spannende avond

“Dit is het eerste jaar dat we een Halloweentocht organiseren op het domein Franciscanessen”, vertelt Bjorn Van Endert van Actief Noord. “Het idee kwam van Thimo Geven om dit eens te organiseren en zo voor de mensen een leuke, gezellige en spannende avond te brengen. Na dat voorstel heb ik meteen een aanvraag ingediend bij de gemeente en ben ik beginnen plannen hoe we onze tocht in elkaar zullen steken.”

Mogelijk hinder tijdens op- en opbouw

Tijdens de op- en afbouw zal je hinder kunnen ondervinden op het domein. Zo zullen ze vrijdagnamiddag enkele materialen leveren en maandagnamiddag weer ophalen, waardoor er tijdens het lossen en laden hinder kan zijn op de Bredabaan of op de parking voor het domein. Bjorn en Thimo zullen vrijdagavond starten met de opbouw en alle nadar- en herashekken op hun plaats aan de kant zetten en het terras opbouwen. Zaterdag gaan ze dan verder om het parcours en het terras aan te kleden. Tijdens de opbouw van het parcours zullen ze deze zoveel mogelijk toegankelijk houden voor wandelaars. Op zaterdag is van 16:00 tot 01:00 het parcours niet toegankelijk zijn voor wie niet aan de tocht deelneemt. Op zondag zetten ze dan de afbouw verder en zorgen ze ervoor dat het opnieuw zoveel mogelijk toegankelijk blijft voor wandelaars. “We willen alvast onze excuses aanbieden voor het ongemak en de mensen bedanken voor hun begrip!” zeggen Thimo en Bjorn.

Ga zaterdag 28 oktober zeker langs op het domein Zuster Franciscanessen en maak er een gezellige, leuke en spannende avond van!

Actief Noord organiseert spannende Halloweentocht2

Info en updates over het event vind je terug op hun Facebook en Instagram.

Praktisch

Wanneer: zaterdag 28 oktober van 18:15 tot 22:45 doen en het terras is open van 18:00 tot 23:15.
Deelname: €5,-, kinderen tot 8 jaar €3,-
Waar: Domein Franciscanessen, Bredabaan 737, 2990 Wuustwezel

De tocht is voor zowel jong als niet zo jong toegankelijk en iedereen is welkom vanaf 18:00.

BVE