Laatste nieuws:
Eerste Halloweentocht Actief Noord enorm succes

Eerste Halloweentocht Actief Noord enorm succes

Op zaterdag 28 oktober organiseerde Actief Noord een eerste Halloweentocht op het voormalig klooster domein Zuster Franciscanessen te Gooreind. Je kon er tussen 18:30 en 22:30 terecht voor een wandeling doorheen het domein en om iets te drinken en te eten op hun gezellig terras.

Vier keer zoveel

De organisatoren, Bjorn Van Endert (18) en Thimo Geven (15) zijn zeer tevreden met hun eerste editie. De organisatie had een schatting gemaakt van een 150 tal bezoekers, maar over heel de avond zijn er maar liefst 600 bezoekers geweest! Dit hadden ze nooit gedacht.

Eerste Halloweentocht Actief Noord enorm succes2

Weekend vol stress

“Het was een weekend vol stress om alles op tijd klaar te hebben”, vertelt Bjorn. ”Vrijdag zijn we tot ´s nachts 03:00 bezig geweest om alle hekken op hun plaats te zetten, zodat we op zaterdag enkel de verlichting en inrichting moesten doen. Maar dat liep ook niet zoals gepland. Doordat we achter liepen op schema, hebben we de wandeltocht met wat vertraging moeten laten open gaan. Naar onze schatting gingen er maar 150 bezoekers komen. Dit is uitgedraaid, naar een 600 bezoekers waardoor er ook een enorme wachtrij stond aan de inkom. Maar ondanks de hinder en ook wel het slechtere weer in de loop van de avond, is alles toch goed gekomen.”

Eerste Halloweentocht Actief Noord enorm succes4

Niet verwacht

“De Halloweentocht was een groot succes. Ik had nooit zoveel mensen verwacht, met veel stress en te weinig tijd hebben Bjorn en ik er in een weekend iets supermoois van gemaakt,” vertelt Thimo. “We kunnen nog steeds niet geloven dat er zoveel bezoekers zijn geweest en willen hierbij ook iedereen bedanken, die langs is geweest. “Bedankt aan al onze medewerkers voor hun inzet van figuratie, de toog tot soep maken en ook bedankt aan al onze sponsors!!” zeggen Bjorn en Thimo trots.

Dit jaar was het dus de eerste editie en het was de moeite om eens langs te gaan. De organisatie is al aan het denken om een tweede editie te organiseren in 2024!

Eerste Halloweentocht Actief Noord enorm succes5

Foto’s: © wezelopdefoto.be

BVE

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.