Leerlingen danskamp laten mooie dingen zien

Leerlingen danskamp laten mooie dingen zien

Ieder jaar organiseert Myrelle Tholen van Myrelle’s Dance Studio een danskamp. Aan het eind hiervan laten de leerlingen met een opvoering aan hun ouders en grootouders zien wat ze hebben geleerd. Waar het de voorgaande jaren altijd hiphop betrof, is er dit jaar ook moderne dans bijgekomen. De jongste groep beperkte zich tot hiphop, middelbaar en groep vijf en zes dansten hiphop én modern.
In de drie dagen van het danskamp leerden de kinderen iedere dag een nieuwe choreografie, met op de derde dag de groepsdans. Dat ze goed geoefend hadden, was op de uitvoering prima te merken aan de vloeiende, wervelende show die ze gaven. Aan het eind ontvingen ze allemaal hun welverdiende diploma.

Vlnr Kaat Mets, Maya Maes en Boudewijn Joannes
Vlnr Kaat Mets, Maya Maes en Boudewijn Joannes

De choreografie voor de hiphop werd geschreven door Meike Schepers, Maya Maes en Kaat Mets. De choreografie voor de moderne dans door Boudewijn Joannes. Voor Boudewijn is dit jaar de laatste keer dat hij bij de shows betrokken is. “Ik dans al sinds mijn zevende jaar bij Myrelle en op mijn zeventiende ging ik naar het conservatorium in Tilburg voor de opleiding Musicaltheater.” vertelt Boudewijn. Zijn talent bleef niet onopgemerkt en na een auditie voor de Lion King werd hij dan ook prompt aangenomen en kreeg een contract voor twee jaar!

Boudewijn kreeg contract voor de Lion King
Boudewijn kreeg contract voor de Lion King

Buiten danser is Boudewijn ook een begenadigd zanger. “Ik zou dans en zang in mijn carrière heel graag willen combineren.”
Een nieuwe ster waar Essen trots op kan zijn!

Helaas heeft Youtube de muziek verwijderd, omdat dit auteursrechtelijk beschermd is. We willen u de enthousiaste beelden niet onthouden, dus ziet u de leerlingen swingen zonder muziek.

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.
Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook172
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!