Laatste nieuws:
Dance Factory Essen presenteert ShowCase! - (c) Noordernieuws.be 2023 - HDB_8599u

De Dance Factory presenteert ShowCase!

De Dance Factory is een Nederlandse dansketen, die sinds een jaar ook een school in Essen heeft en hebben Myrelle Tholen benaderd om er les te komen geven. De juiste keus, gezien haar jarenlange ervaring.

Dansstijlen

Het idee sprak Myrelle erg aan en is op het aanbod ingegaan. Gisteren voerden de leerlingen ShowCase op, om te laten zien welke dansstijlen De Dance Factory aanbiedt. De meeste leerlingen hebben in het verleden al les gehad van Myrelle en waren blij weer bij haar terug te kunnen komen.

Synchroniteit en precisie

ShowCase ging door in de GO freinetschool WonderWereld in de Burgemeester Kenisstraat, waar ook ook alle lessen worden gegeven. Zoals we van Myrelle kunnen verwachten, waren de synchroniteit en precisie weer perfect bij alle ‘moves’. Het zag er op het eerste gezicht makkelijk uit, maar dat bewees alleen maar de kennis en training van de leerlingen. Want er waren veel complexe combinaties bij, die moeiteloos uitgevoerd werden. Zoals altijd weer geweldig om te zien!

NN

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.