Laatste nieuws:
Glow in the Dark, spetterend en meeslepend

Glow in the Dark, spetterend en meeslepend

Zondag, 29 mei, was de eerste uitvoering van Myrelle’s Dance Studio in De Kring in Roosendaal: Glow in the Dark. Myrelle Tholen startte haar dansschool ‘Dance Hall Queens’ in maart 2006. Omdat het tijd was voor vernieuwing, werd de naam in oktober 2015 veranderd in Myrelle’s Dance Studio en is ondertussen een begrip in Essen en omgeving.

Glow in the Dark, spetterend en meeslepend

Glow in the dark was een spetterende show met wervelende choreografie en swingende muziek, waar je niet echt stil bij kon blijven zitten. Tien groepen dansers en solist Boudewijn gaven het beste van zichzelf en wisten het publiek mee te slepen. Het thema ‘Glow in the dark’ werd gekozen vanwege alle ellende om ons heen en met deze voorstelling werd een lichtje in de duisternis gegeven.

Eén van de dansertjes was jarig en werd door alle deelnemers en het publiek toegezongen, waarna ze een enorme groepsknuffel kreeg.

Glow in the Dark, spetterend en meeslepend

Aan het eind van de show was het deze keer Myrelle die toegesproken werd door één van de dansers. Een hartverwarmende speech werd voorgelezen, waaruit alle waardering, liefde en genegenheid van al haar leerlingen bleek. Een belangrijk onderdeel uit de speech was: “We hebben ook van jou geleerd dat welke keuze je ook maakt, iedereen erachter staat en dat doen wij ook. Je geeft ons zoveel lessen mee voor de rest van ons leven en dat allemaal in die paar uurtjes per week, ongelooflijk toch?”

De datum voor de volgende wervelende voorstelling staat al vast: 4 juni 2017 met het thema: Battle of the Dance. Een datum om te onthouden…

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.
Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook334
Twitter
Follow Me
Tweet