Laatste nieuws:
Kapelse Voorzitter/gemeenteraadslid Peter Vanalme kondigt vervroegd afscheid aan

Kapelse voorzitter/gemeenteraadslid Peter Vanalme kondigt vervroegd afscheid aan

Peter Vanalme was aan zijn 2e legislatuur als gemeenteraadslid bezig. Tegelijk was hij de fractieleider en voorzitter voor N-VA Kapellen.

Geen politiek motief

Aan de basis van zijn ontslag, ligt zeker geen politiek motief. Peter en zijn gezin verhuizen naar Schoten, waardoor hij niet langer zijn functies binnen deze lokale partij kan uitvoeren. Peter stond aan de wieg van de Kapelse afdeling en zag de partij groeien naar een volwaardige coalitiepartner van Open VLD binnen Kapellen. Op een eventueel verlengstuk van zijn politieke ambitie in Schoten is het nog even wachten. Zijn prioriteiten zullen in eerste instantie het huis en zijn gezin zijn.

Niet gemakkelijk

“Na 46 jaar trouw Kapellenaar in hart en nieren te zijn, was deze beslissing niet gemakkelijk. Het is met gemengde gevoelens dat ik afscheid neem. Ik zag de afdeling evolueren, van vergaderen aan een keukentafel naar vergaderen in een raadszaal”, vertelt Peter. “Vele vergaderingen van het bestuur, fractie, maar ook de maandelijkse gemeenteraad en politieraad ga ik heel hard missen. Ik legde heel wat leuke, aangename contacten en genoot van de collegialiteit over de partijgrenzen heen. Kleuren vervagen wanneer je aan een gezamenlijk project werkt. Dit heb ik ook steeds zo mogen ondervinden”, vult hij verder aan. “Zowel binnen als buiten onze partij heb ik heel wat nieuwe mensen leren kennen. Sommigen zijn kennissen, andere collega’s én er ontstonden zelfs heuse vriendschappen”, klinkt het tot slot bij Peter.

De afdeling wil Peter dan ook bedanken voor zijn inzet al die tijd en wenst hem het allerbeste toe op politiek en persoonlijk gebied.

PV

Facebook38
Twitter
Follow Me
Tweet