Laatste nieuws:
Trek woensdag je sportplunje aan

Trek woensdag je sportplunje aan

September is in Vlaanderen de ‘maand van de sportclub’ en op woensdag 27 september mag je trots je sportclubkleuren op je school laten zien! Dit is immers het moment om jouw vrienden in de klas te laten zien, hoe tof het is om te sporten en hen aan te moedigen om zich aan te sluiten bij een sportclub.

Leerlingen en leerkrachten van het basis- en secundair onderwijs trekken woensdag immers hun favoriete sportoutfit of die van hun sportclub aan. Met de actie ‘Breng je sportclub naar school’, wil Sport Vlaanderen er voor zorgen dat zoveel mogelijk sportclubs in de kijker worden geplaatst. Sporten is gezond en daarom steunt de Kapellen dit initiatief volop.

Ook twee Kapelse scholen

Meer dan 1100 Vlaamse scholen lieten al weten dat ze deelnemen aan de actie. Ook twee Kapelse scholen, Basisschool Irishof en De Putse Knipoog, doen officieel mee en zullen zich woensdag van hun sportiefste kant laten zien. Ga je naar een andere school? Vraag dan even aan je leerkracht of je aan de actie deel mag nemen.

De Kapelse sportdienst wil op deze dag nog eens het aanbod van de Kapelse sportclubs onder de aandacht brengen. Nog op zoek naar de juiste sportclub? Raadpleeg het aanbod op www.kapellen.be/verenigingen en ontdek welke toffe clubs er in Kapellen te vinden zijn.

Alle info op www.sport.vlaanderen/sporters-beleven-meer/breng-je-sportclub-naar-school/

MLH

Foto: © Freepik

Facebook3
Twitter
Follow Me
Tweet