Laatste nieuws:
50-plussers Sportelen in Brasschaat

50-plussers Sportelen in Brasschaat

Brasschaat, Brecht, Essen, Kalmthout, Kapellen, Schoten, Stabroek en Wuustwezel slaan ook in 2024 de handen in elkaar voor de organisatie van Sporteldagen, sportdagen voor 50-plussers.

Sporteldag

vzw Sport Plus Brasschaat organiseert zijn Sporteldag op donderdag 2 mei in sporthal Sportoase. Er staan opnieuw een heleboel sporten op het keuzelijstje: aqua-gym, zumba, drums alive, yoga, fietsen, netbal, petanque, curve bowls, curling, badminton, body gym of een duik in het zwembad van Sportoase. In de namiddag staat een wandelzoektocht in het park op het programma of verder sporten in de sporthal. Daarna kan er nog even gezellig nagepraat worden, genietend van een vieruurtje met koffie of thee.

Inschrijven

Inschrijven doe je voor 15 april bij de sportdienst van Brasschaat via www.brasschaat.be/webshop-vrijetijd. Voor een halve dag betaal je € 10, voor een hele € 15. In de prijs zitten de activiteiten, een sportverzekering, lunch en de koffie met vieruurtje inbegrepen.

Meer info krijg je op de sportdienst van Brasschaat, Verhoevenlei 11 (tel 03 650 03 30) | sport@brasschaat.be | www.brasschaat.be/sportelen-brasschaat

MLH

Foto: © Pixabay

Facebook7
Twitter
Follow Me
Tweet