Laatste nieuws:
Kapellen maakt zich op voor Sinterklaas

Kapellen maakt zich op voor Sinterklaas

Kapellen wil klaar zijn om op zaterdag 25 november Sinterklaas en zijn Pieten te verwelkomen. Die dag wordt de Goedheiligman rond 13 uur ontvangen door de burgemeester aan het station. Vanaf daar kan je samen met hen in een stoet naar Shopping Promenade wandelen, waar de kinderen een cadeautje ontvangen en iets lekkers.

Kleuren en knutselen

Tussen maandag 20 november en zaterdag 2 december kunnen kinderen een lege tekening ophalen aan de balie van de sportdienst in de Sporthal aan de Christiaan Pallemansstraat. Mooi inkleuren is de boodschap en nadien terug binnenbrengen bij de sportdienst. De Sint loot daar op woensdag 6 december, voor hij weer naar Spanje vertrekt, per leeftijdscategorie twee ingekleurde tekeningen. De winnaars worden getrakteerd op gratis zwemtickets en een snoepje. Meteen zorgt Zwarte Piet ook dat iedereen, die woensdag 6 december komt zwemmen, iets lekkers krijgt.

Ook in de bib op het Dorpsplein kunnen kinderen op 6 december een gevuld schoentje halen. Vanaf 22 november kun je een sjabloon ophalen, om zelf een schoentje te knutselen en te versieren naar hartenlust. Breng jouw versierd schoentje zeker terug binnen voor 6 december zodat de Sint het kan vullen!

MLH

Foto: © Pixabay

Facebook17
Twitter
Follow Me
Tweet