Laatste nieuws:
Sinterklaasstoet in Hoogboom

Sinterklaasstoet in Hoogboom

De VZW Hobome organiseert zijn jaarlijkse Sinterklaasstoet in de wijk Hoogboom op zaterdag 2 december 2023 tussen 12 en 17 uur. De stoet van de wijkvereniging start aan de Bauwinlaan en eindigt in feestzaal Den Haasdam.

Extra verkeersborden

De Hoogboomsteenweg is inmiddels tussen de K. Astridlaan en de Rododendronlaan terug open voor verkeer in beide richtingen. De rest van de Hoogboomsteenweg zal nog éénrichtingsverkeer zijn. Er worden daarom wel extra verkeersborden (stilstaan- en parkeerverbod) geplaatst op de parkeerstroken tussen Bernard De Vadderlaan en Leeuw Van Vlaanderlaan. De politie zorgt voor de nodige begeleiding.

Meestappen met de optocht

Wil je de Sint ontmoeten en meestappen met de optocht? Je kan hem en zijn gevolg tegenkomen op het stoetparcours: Bauwinlaan – Bernard de Vadderlaan – Zinnialaan -Lobelialaan – Poeldreef – Vinusakker – Rododendronlaan – Claessensdreef – Leeuw van Vlaanderenlaan – Den Haasdam (Hoogboomsesteenweg 227). Na afloop van de stoet verzamelen de kinderen in Den Haasdam voor een toneelvoorstelling van het Sinterklaastheater en voor geschenkjes en snoepjes.

Meer info: www.hobome.be

MLH

Foto: © Freepik

Facebook5
Twitter
Follow Me
Tweet