Laatste nieuws:
Obi helpt de Sint in Brasschaat

Obi helpt de Sint in Brasschaat

Dit jaar doet Sinterklaas zijn intrede in Brasschaat op zaterdag 25 november. Tijdens deze feestelijke dag valt er heel wat te beleven. Hij brengt onder andere een bezoekje aan verschillende wijken en laat zich vervoeren in een oldtimer autobus. Obi uit de Buurtpolitie, dansers van Dansstudio Pivolté en het Nederlands showkorps Juliana zorgen voor de ambiance.

De Goed Heiligman en zijn Pieten wil alle kinderen graag allemaal ontmoeten. Om de wachtrij zo klein mogelijk te houden en het aanschuiven zo vlot mogelijk te laten verlopen, schrijven kinderen die de Sint willen ontmoeten zich vooraf in. Het ontmoetingsmoment is bestemd voor kinderen tot 8 jaar die vergezeld zijn van een begeleider.

Obi helpt de Sint in Brasschaat2

Programma

De Sint kan je ontmoeten in Patio Donk tussen 10.30 en 11.45 uur. Nadien trekt hij naar Sint-Mariaburg. Daar kan je hem en zijn Pieten ontmoeten op het pleintje aan de Sint-Antoniuslei / Vrijwilligerslei tussen 12.15 en 13.15 uur. In Maria-ter-Heide, aan de De Groene Jager is het gezelschap present van 14.15 tot 15.15 uur. Vanaf 15.30 uur trekt het gezelschap in stoet over de Bredabaan vanaf de Carrefour tot aan het gemeentehuis.
De Sint neemt afscheid van Brasschaat in het centrum op het Dokter Roosensplein van 16.15 tot 18 uur.
Een half uurtje voor de Sint aankomt zorgt Johan Kalifa, Obi uit de Buurtpolitie, voor animo.

Bekijk ook aandachtig het Brasschaats Sintjournaal op www.brasschaat.be/sint. Op die website kan je veel meer info vinden, samen met een programmaoverzicht, kleurplaten en links naar de inschrijvingspagina’s.

MLH

Facebook6
Twitter
Follow Me
Tweet