Laatste nieuws:
Brasschaat opent rouwregister voor Jonas Bresseleers

Brasschaat opent rouwregister voor Jonas Bresseleers

In het gemeentehuis van Brasschaat, Verhoevenlei 11, ligt sinds vandaag tot en met 12 april een rouwregister voor de pas overleden Jonas Bresseleers.

Verkeersongeval

Deze beloftevolle wielrenner uit Brasschaat kwam vorige week tragisch om het leven in een verkeersongeval. De semi-professionele wielrenner woonde samen met zijn familie in Brasschaat en is zeker in wielerminnend Vlaanderen geen onbekende. Jonas keek er ook enorm naar uit om binnen enkele maanden in eigen gemeente te kunnen deelnemen aan het Belgisch Kampioenschap wielrennen voor beloften en elite zonder contract.

Serene plaats

In het Atrium van het gemeentehuis werd een serene plaats voorzien voor het rouwregister. Daarin kan elke bezoeker een persoonlijke boodschap achterlaten. Het helpt mensen om een plaats kunnen geven aan hun verdriet of medeleven te betuigen. Een bezoekje brengen aan de rouwplek kan tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. De gemeenteraad zal voor de zitting van maandag 25 maart een minuut stilte houden ter nagedachtenis van de overleden sporter.

Op vrijdag 12 april worden alle boodschappen verzameld en zal de familie nadien de gebundelde aantekeningen overhandigd krijgen.

MLH

Foto: © Pixabay

Facebook12
Twitter
Follow Me
Tweet