Laatste nieuws:
Leden N-VA Kapellen scharen zich achter bestuur

Leden N-VA Kapellen scharen zich achter bestuur

Op maandag 17 juni heeft de lokale N-VA afdeling haar kandidaten voor de verkiezingen van 13 oktober voorgesteld aan de leden.

Presentatie

Schepen Luc Devriese en voorzitter Anke Wellens gidsten de leden door de plannen richting oktober 2024. De presentatie gaf een terugblik op de verwezenlijkingen binnen de huidige legislatuur en een vooruitblik naar de toekomst. Het programma van N-VA Kapellen geeft duidelijk weer dat er geluisterd wordt naar de noden en behoeften van de Kapellenaar. Enkele sterke speerpunten kwamen aan bod: degelijk besturen, interne werking, meer aandacht voor dorpskernen, duurzaamheid, … De lokale afdeling wil duidelijk bouwen aan een Kapellen waar iedereen zich thuis voelt. Vervolgens werd de kandidatenlijst voorgesteld én goedgekeurd.

Sterke lijst

Lijsttrekker, Luc Devriese, wordt bijgestaan door Nancy Van Huffelen (plaats 2), Vital Lambert (plaats 3), Nicole Recourdon (plaats 4) en Jan Denissen (plaats 5). De lijst wordt geduwd door niemand minder dan Johan Van Overtveldt. “We maakten de belofte aan onze leden om met een sterke lijst naar de verkiezingen te trekken en daar zijn we in geslaagd. Ieder bestuurslid en kandidaat draagt zijn steentje bij en dat kan ik als voorzitter alleen maar toejuichen.” aldus een trotse voorzitter Anke Wellens.

Bron en foto: N-VA Kapellen

Facebook25
Twitter
Follow Me
Tweet