Laatste nieuws:
N-VA opent campagnesecretariaat

N-VA opent campagnesecretariaat

In aanloop naar de Vlaamse, federale en Europese verkiezingen op 9 juni en de gemeenteraads- en provinciale verkiezingen op 13 oktober, vindt N-VA Brasschaat het belangrijk dat iedere burger in contact kan komen met hen en makkelijk een aanspreekpunt vindt.

Campagnesecretariaat

Daarom opent N-VA Brasschaat vanaf maandag 18 maart haar campagnesecretariaat aan de Bredabaan 265. Daar is iedereen welkom op maandag van 10 tot 14 uur, op woensdag 10 tot 12 uur en van 14 tot 18 uur, op vrijdag van 10 tot 12 uur. Op vrijdag 15 maart om 19.30 uur zal titelvoerend burgemeester, minister-president Jan Jambon in aanwezigheid van waarnemende burgemeester Philip Cools, de schepenen, gemeenteraadsleden en bestuursleden officieel het secretariaat openen.

Twee kandidaten

Ondertussen is het al een tijdje een zekerheid dat Jan Jambon, lijsttrekker wordt voor de N-VA lijst voor het Vlaams Parlement. De Brasschaatse schepen Carla Pantens zal de tiende plaats op de federale N-VA-verkiezingslijst inpalmen en doet een gooi naar een zitje in de kamer van volksvertegenwoordigers.

MLH

Foto: © Freepik

Facebook8
Twitter
Follow Me
Tweet