Laatste nieuws:
Vooruit Kapellen klaar voor gemeenteraadsverkiezingen met lijst van 29 kandidaten

Vooruit Kapellen: klaar voor gemeenteraadsverkiezingen met lijst van 29 kandidaten

Vooruit Kapellen heeft vandaag aangekondigd dat ze naar de komende gemeenteraadsverkiezingen trekt met een volle lijst van 29 kandidaten. Deze aankondiging komt als een bevestiging van de partij’s ambitie om verder te bouwen op het succes van de federale en Vlaamse verkiezingen.

Evenwichtige mix

“We zijn vastbesloten om een actieve rol te spelen in het bestuur van Kapellen,” geeft Veronique Livens als lijstduwer en voormalig gemeenteraadslid aan. “Onze lijst is een evenwichtige mix van ervaring, profiel en diversiteit, wat ons in een sterke positie plaatst om de belangen van alle inwoners van Kapellen te vertegenwoordigen.”

Constructieve visie

Tom Namurois, het huidige gemeenteraadslid, zal de lijst trekken. “Ik ben trots om deel uit te maken van deze dynamische en sterke groep en trek dan ook zeer graag de lijst”, zei Namurois. “We hebben een constructieve visie voor Kapellen en ik kijk ernaar uit om deze visie met onze kiezers te delen.”

Twee jongeren

Plaatsen 2 en 3 op de lijst worden ingevuld door twee jongeren: studente Marie Adriaensen en Jelle Baart, werkzaam in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Voorzitter Jussi Pohl staat op 4.

Sterke lijst

Vooruit Kapellen is ervan overtuigd, dat hun sterke lijst van kandidaten hen in staat zal stellen om een positieve impact te hebben op de toekomst van Kapellen. Ze kijken ernaar uit om hun plannen en ideeën met de kiezers te delen in de aanloop naar de verkiezingen.

CL

Facebook15
Twitter
Follow Me
Tweet